tirsdag 1. september 2009

Når ikke alt går etter planen....


Noen ganger går bare ikke alt etter planen. Enkelt og greit. Og i dag har det nådd nye høyder.

I går var Samuel blitt syk, og mor Teo tok ham med til sykehuset for kontroll. Samuel besitter en sjelden evne til å bli veeldig syk når han først får det, så i alle fall noen av oss tok det ikke altfor tungt. Gutten kommer seg, ikke noe stress. Men - det var tydelig at det var mer på gang her samtidig. For plutselig i går stoppet vannet. Ikke bra. Og bare for å toppe hele greia våknet vi til et sykehus i dag tidlig. Over halve gjengen har blitt syke - og uten vann er det bare å sette i gang å jobbe.

Så får vi se hvor lang tid det tar før aspirinen er oppbrukt og resten er kommet hjem fra legesjekk. De få som ble sendt på skolen ble senere sendt hjem på grunn av veiblokkering - og han som gikk til det andre huset for å dusje fant ikke varmtvannet. Og oppvasken? Den er blitt utsatt til bedre tider:)

2 kommentarer:

 1. Hei! Kjenner særdeles kjent ut!!!! Som svogeren min sier: "Det er ikke bare ei ku som er løs, det er hele fjøset."
  Om litt blir det en koselig historie å tenke tilbake på, med nye opplevelser og utfordringer. Det er slikt en vokser på!
  Lykke til!!!!
  Hilsen Linn Merete

  SvarSlett
 2. Hehe, så kjekt å sjå dej her inne! Endelig litt action i en elles standardisert kvardag, berre synd ungane måtte bli sjuke for å få litt fart:) Heldigvis va det berre en matforgiftning, og dei fleste e på bedringens vei allereide i kveld.

  SvarSlett