søndag 5. juli 2009

Fredag

Viss noen ringer Guiness rekordbok, så kan det hende de er åpen for å lage en egen kategori som heter noe sånt som "flest-museumsbesøk-på-en-ferie. Vi er i allefall klare til å konkurrere. Fredag tok vi turen enda engang til et av de mange museene i byen. Denne gangen var det medisinmuseet som stod for tur. Her slapp vi gratis inn, og fikk med oss en hel del artige greijur. Blant annet et fullt innredet apotek fra lang tid tilbake. Og selvfølgelig var alle flaskene fulle av alt slags greijur også.

Man trenger forresten ikke å gå til et museum for å finne et fullt innredet apotek i Cochabamba. Det holder å stikke nesa forsiktig i været og gå dit det lukter en blanding av rent og medisin. Her kan man få kjøpt hva man vil uten resept så lenge man kan navnet på en lege. Uansett, ett av disse hadde i alle fall havnet på museum.

Vi fant også veien til en park - som vanlig - etter museumsbesøket. Her spiste vi is, fant igjen tenåringsjentene som prøvde å stikke av for seg selv, pratet, fant jentene en gang til - før vi etterhvert fant ut at vi ikke gadd å leke med dem mer og tok dem med hjem.

Disse småturene er en fin anledning til å bli enda litt bedre kjent med ungene, og ikke minst få vist dem byen og mulighetene som ligger der. Denne gangen ble vi heller ikke frastjålet noe kamera. Dermed ble alt så mye bedre for dere som slipper å glane på noen kjipe turistbilder. Chau!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar