mandag 2. november 2009

Leirhelg

Fredag pakket vi sakene og dro ut til Apote med 12 av de eldste barna for å ha leir på misjonens feriested. Og det ble en avslappende helg med møter, god mat og masse bading.

Vi hadde alliert oss med stort sett alt som kunne krype og gå av norske misjonærer og tidligere misjonærer i Cochabamba for å realisere dette. "Mer enn ord" var tittelen vi hadde satt på helgen. I Bolivia er man utrolig flinke med flotte ord, men handlingen kan det avogtil være litt verre med. Vi hadde litt lyst til å la ungene få være med på en helg der de kunne få møte en Gud som var mer enn bare ett sett med ord i Bibelen. Tusen takk til Eva Bente og Kurt som tok kveldsmøtene, og Brikt og Jorunn Hilde som kom nesten ens ærend fra Norge for å ha bibeltimer. I tillegg til litt ferie.

Når mørket senket seg og bassenget stengte var det tid for capture the flag. Natten kan brukes til mer enn måneskinnsturer:) Det ble lite skader til tross for høy fart og dårlig sikt, men Guro fikk et par skikkelige smeller etter turer i hull i plenen. Jaja, ho er sosionom og tåler sikkert en støyt.

Helgen ble avsluttet med et flott familiemøte der hele Villa Porvenirfamilien tok turen for å ha gudstjeneste sammen. Vi presset inn ca. førti personer i en liten stue og hadde det fint sammen, før en noe improvisert middag hjalp sultne mager til en midlertidig bedre tilværelse. Takk til reservemamma Vicky som gjorde en kjempejobb søndag, og alle de andre som la denne helgen til rette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar