søndag 16. august 2009

Så kom besøket...

O jul med din glede og barnslige lyst, vi hilser deg alle velkommen! Men mens vi venter på julen kom Ragnhild og Bjarte på besøk. Det var stas. Her kommer noen av høydepunktene:

Buganvillas, Santa Cruz: Det første som skjedde var en solid dobbelbooking fra unge Frøystad, som medførte at verten var i Peru da gjestene ankom Bolivia. Ikke bra. Men når en har Buganvillas, et solid fem-stjerners i Santa Cruz, hjelper det på. For ca 450 pr natt overlevde herr og fru pent en hel helg, og når de i tillegg traff på misjonærfamilien Olsen, ordnet det meste seg. Og etterhvert kom mister doublebookmaker seg dit også, og da ble det leking i sanden.
Canchaen, Cochabamba: Forestill deg et utendørsmarked. så ganger du størrelsen med 10, legger til en labyrint, et sykt folkehav, alt mulig ræl og noen mer nyttige ting, en skredder eller fjorten og en og annen lommetyv. Da nærmer du deg Canchaen, altså markedet, i Cochabamba. Og om du tar sjansen på å spise her, får du noe av det beste landet kan oppdrive for 7 kroner. Lar du kameraet bli igjen hjemme kan du få se et par artige dyr til salgs. Og kan du litt spansk får du deg kanskje en ny venn?Villa Tunari, Chapare: Er et fenomen av type sjelden. 150 kilometer fra Cocha ligger en jungellandsy basert på to ting. Turisme og Coca. (Noen som lurer på om her er en sammenheng?)Her finner man mye rart. En apepark, der apene stjeler alt du har i lomma, og helst vil ha kameraet ditt også. Hva med en raftingtur? Sist men ikke minst, når tror du resten av huset nedenfor tar turen nedover elva?

En tilfeldig fjelltopp på over 4000 meter, Cochabamba: Er du i Cochabamba, bor du høyere enn Galdhøpiggen. Ok, så da er det ikke så stort å krysse de tre tusen. Men hva med fire?

En haug med resturanter, Cochabamba: De kan nevnes i fleng hvis man gidder, og det meste utenom fiskemat går så det suser. Ikke går man konkurs av å betale for seg heller. Og is? eller en nypressa appelsinjuice fra A/S Hygiene og Co på gata?

Noen kan også trikset med å ikke bli syke. Herr og Fru Antibac gjorde all hånlatter til skamme, og beviste at det kanskje ikke var så dumt å ta håndhygiene på alvor likevel. Så, herved trekkes alle bemerkninger tilbake. takk for besøket! Det var fantastisk kjekt. Håper macheten kom seg gjennom tollen uten problemer;)

1 kommentar:

  1. Hola amigo!
    Fin oppsummering av en FANTASTISK tur! Potteplantene i stua har begynt å leve farlig-så; ja, macheten kom med hjem. Og ekorna utenfor er ikke helt trygge de heller... ;) Vi er for øvrig veldig glad for at du endelig innser at antibac er tingen - fremtidige gjester kan ha godt av det. og det kan vel egentlig du også- Sr. Rennskit... ;) hilsen herr og fru!

    SvarSlett