fredag 10. april 2009

Los niños - capitulo 3


Dette sjarmtrollet heter Carlos, han er minstemann hos oss, og er fem år gammel. Han har de rundeste og mykeste kinnene du kan tenke deg, og blir litt småflau når noen klyper i dem.

Carlos finnes imidlertid i to utgaver; Carlos som ikke gjør lekser og Carlos som gjør lekser. Han kan være den gladeste gutten i huset, men når leksene skal gjøres så er det ingen i hele verden det er så synd på som ham. Og bildet til høyre viser et ikke så sjeldent fenomen - Carlos sovende over leksene. Hvis ikke søvnen overvinner ham, så er det likevel så masse annet å feste oppmerksomheten mot enn akkurat ned i kladdeboken.
Han har et utrolig vinnende vesen, og er veldig leken av seg. Dessuten synes han det er kjekt å bli lest litt for på sengekanten om kvelden, og får han en nattaklem så slipper han ikke taket særlig lett. Og smilet er så sjarmerende at fotolinsen dessverre ikke hadde kapasitet til å fange det opp. Og det er vanskelig å stå i mot, når gutten er på vei bort for å vaske sokkene sine, men stopper opp med et lysende ansikt og spør med et stort smil: "Me ayudas?" (Hjelper du meg?)

2 kommentarer:

  1. Med et slikt blikk kan han komme veldig langt her i verden :) Fantastisk sovebilde!

    SvarSlett
  2. NYDELIG! Hehe, kan nesten forstå han lille karen med at lekser e kjedelig! Va ikkje min favoritt ting å gjørr når eg va liten akkurat;) Enjoy Bolivia! OG løk e veldig godt på pizza:) Kram

    SvarSlett